Kommentera eller inte kommentera...

"Åhhh gud vad vi älskar att läsa om ditt kärleksliv…….eller nej vänta nu, är inte intresserad av att läsa om dina ONS och hur lösaktig du är, ADLIGA hora! Tack för att du förstört min kväll, med bilder av dig, naken, överviktig och avridandes ditt ONS, ser hur fettet väller ut över kanterna och ner över hans ben…..nu kommer ja inte kunna äta mat på tre veckor och få anorexi, allt för att du inte kan hålla din käft….tack så jääävla mycket för det. Ser hellre på två valrossar som sätter på varandra, än att veta om att du haft ONS!"


Den här kommentaren såg jag inne på Blondinbellas blogg nu ikväll. Och jag blir så ledsen. Varför gör man så? Okej, jag säger inte att man måste älska alla och att man inte får ha egna åsikter om saker och ting. Men måste människan bete sig så? Varför lägger hon sin energi på att gå in på bloggen och läsa och dessutom kommentera om hon nu tycker att Isabella är så äcklig, tjock osv. 
Vad tycker ni om sånt här? Är det OK och gå in och skriva såna här kommentarer eller ska man hålla vissa åsikter för sig själv...? Kommentera gärna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar